Chat with us, powered by LiveChat

Често поставувани прашања

Видови кредити

Видови кредити

Преглед на продукти, процес на аплицирање за кредит и добивање на парите.

Кориснички профил

Кориснички профил

Информација за твоите кредити, платени рати, лични податоци и документи.

Плаќања и потврди

Плаќања и потврди

Целосна информација за плаќање на рата, издавање на потврди и рефинансирање на кредит.

Лични податоци

Лични податоци

Заштита на лични податоци, испраќање на лична карта и откажување од рекламни пораки.

Лојална програма

Лојална програма

Попусти, соберени детелинки и заштедена сума како лојален клиент.

Контакти

Контакти

Информација за работно време, врска со нас и сигнализирање на проблем