Chat with us, powered by LiveChat

Колкав е мојот попуст како лојален клиент?

Како да знам колкав попуст добивам?

Информација за твојот индивидуален попуст добиваш при одобрувањето на твојата апликација. Прочитај повеќе за различните попусти тука

 

Колку детелинки имам соберено од Лојалната програма?

Детелинките ги собираш со редовна и навремена отплата на тековниот кредит.

Колку повеќе детелинки имаш, толку поголем попуст добиваш. Како редовен и лојален клиент Лојалната програма ти овозможува да заштедуваш пари.

 

Колку е мојата заштедена сума од Лојалната програма?

Износот на заштедената сума можеш да го видиш во твојот кориснички профил. Таму имаш детален преглед на вкупната заштедена сума.Дали одговорот ти помогна?

0 од 0 го сметаа ова корисно