Chat with us, powered by LiveChat

Дали може да ни издадете потврда за ...?

Потврда за активен кредит

Издавањето на потврда за состојба на активен кредит е бесплатно. Потврдата ја испраќаме на твојот имејл. Ако сакаш да добиеш потврда за активен кредит пиши на support@credissimo.mk или јави се на 15 020. Потврда за затворен кредит

Издавањето на затворен кредит е бесплатно. Потврдата ја испраќаме на твојот имејл.

Ако по исплата на кредитот, сакаш да добиеш потврда за затворен т.е. исплатен кредит превземи ја потврдата од твојот кориснички профил, пиши на support@credissimo.mk или јави се на 15 020. 

 

Дали одговорот ти помогна?

1 од 1 го сметаа ова корисно