Chat with us, powered by LiveChat

Зошто не можам да се најавам во профилот?

Што да направам ако не си го знам корисничкото име?

Твоето корисничко име е твојата имејл адреса што ја имаш доставено при првото аплицирање за кредит кај нас. Доколку си ја заборавил контактирај не на телефон 15 020. Твоето корисничко име може да биде сменето од наш вработен, откако ќе бидат потврдени дел од твоите лични податоци.

 

Што да направам ако не си ја знам лозинката?

Доколку си ја заборавил твојата лозинка кликни тука и постоа на ,,Најави се". Притисни го копчето „Ја заборави твојата лозинка?“ под полето “Влези во твојот Credissimo профил”. Лозинката автоматски ќе биде промената во твојот матичен број. Тоа е привремена лозика, те советуваме да ја промениш при прва можност.

 

Како да дознаам дали имам создаден кориснички профил?

Корисничкиот профил се генерира автоматски при испраќање на апликација за кредит. Ако имаш аплицирано за кредит кај нас, имаш создаден кориснички профил.

Дали одговорот ти помогна?

0 од 0 го сметаа ова корисно