Chat with us, powered by LiveChat

Може ли да земам кредит ако … ?

Може ли да земам кредит ако имам лоша кредитна историја?

При испраќање на апликација, твојта кредитна историја се зема предвид. Може да испратиш барање, доколку ги исполнуваш условите. Одлуката за одобрување е на кредитен експерт. 

 

Може ли да земам кредит ако работам без договор?

Можеш да аплицираш, а одлуката за одобрување е на кредитен експерт. Единствените услови се да бидеш полнолетен и да имаш важечки документ за идентификација.

 

Можам ли да аплицирам доколку имам кредити во други финанасиски институции?

Да, може да аплицираш. Ние ти нудиме можност за обединување на сите твои кредити во еден до 200.000 ден. Испрати си апликација и обедини ги сите долгови во еден кредит! Одобрувањето е само за неколку минути, а парите дирекно ги добиваш на твојата трансакциска сметка.

 

Можам ли да земам кредит ако не сум вработен? 

Да, можеш да аплицираш и доколку си невработен. Одлуката за одобрување на кредитот е на кредитен експерт и е во зависност и од твојата кредитна историја.

 

Дали одговорот ти помогна?

0 од 0 го сметаа ова корисно