Chat with us, powered by LiveChat

Аплицирање за кредит преку кориснички профил

Како да аплицирам за кредит?

Ако си наш клиент и имаш кориснички профил, треба да се најавиш во профилот. Испраќањето на апликацијата е многу брзо и лесно. Најави се тука . Податоците во профилот ти се зачувани, потребно е само да си избереш сума и рок на отплата. Апликацијата се испраќа со кликнување на копчето “Земи пари сега”. 

 

Зошто не го гледам копчето Аплицирај за кредит?

Копчето "Аплицирај за кредит" не го гледаш, бидејќи веќе имаш испратено апликација за кредит која е во процес на обработка. Статусот на твојата апликацијата може да го видиш преку твојот кориснички профил, во полето "Мои кредити".

 

 

 

 

Дали одговорот ти помогна?

0 од 0 го сметаа ова корисно