Chat with us, powered by LiveChat

Зошто да користам брз кредит со дополнителна услуга "Навреме"?

Користењето на услуга на "Навреме" ти овозможува брзо разгледување на апликацијата за кредит и добивање на одговор само за неколку минути. Сумата се преведува веднаш на твојата трансакциска сметка, сметано од потпишувањето на договорот. Исто така документацијата за кредитот е целосно бесплатна. Доколку избереш кредит без вклучена дополнителна услуга "Навреме”, апликацијата се разгледува во рок од 10 дена и доколку ти е потребна документација за кредитот се наплаќа според тарифник. 

 

Дали одговорот ти помогна?

0 од 0 го сметаа ова корисно