Chat with us, powered by LiveChat

Што е лојалната програма и како да се вклучам?

Што е Лојалната програма?

Лојалната програма е создадена и предназначена за редовните и лојални клиенти кои што коректно и навреме си ги плаќаат месечните рати. Ако редовно го исплаќаш твојот тековен кредит при секое следно аплицирање користиш повисок попуст од дополнителната доброволна услуга.

 

Како да се вклучам во Лојалната програма?

За да се вклучиш во лојалната програма треба да имаш еден исплатен кредит. При аплицирањето за вториот кредит автоматски си вклучен во Лојалната програма. Попуст користиш само ако преходните кредити се исплатени редовно.

Дали одговорот ти помогна?

0 од 0 го сметаа ова корисно