Chat with us, powered by LiveChat

Како да го потпишам договорот за кредит?

Потпишувањето на договорот се реализира целосно онлајн. ФД Кредисимо ти испраќа Договор за потрошувачки кредит на имејл и во твојот кориснички профил. Добиваш и СМС код за потпишување на документите на телефонскиот број наведен во апликацијата. Договорот се потпишува кога ќе го внесеш СМС кодот во определеното поле, кое ќе го видиш кога ќе кликнеш на “Линк за потврда и потпишување“, потоа одбележуваш “Изјавувам” и кликнуваш на “Потпиши“.

Дали одговорот ти помогна?

0 од 0 го сметаа ова корисно