Chat with us, powered by LiveChat

Лични податоци

Што се лични податоци?

Лични податоци се сите лични информации според кои можеш да бидеш идентификуван директно или индиректно. Такви податоци се: име и презиме, број на здравствено осигурување, адреса, телефон и имејл.

 

Зошто Credissimo ги обработува моите лични податоци?

Ние ги обработуваме твоите податоци, за да ги исполниме преддоговорните и договорните обврски, како и да ја предложиме најдобра услуга на пазарот.

 

Заштитени ли се моите лични податоци?

Гарантираме 100% заштита на твоите лични податоци. ФД Кредисимо ДООЕЛ Скопје е администратор на лични податоци, утврден од Дирекцијата за заштита на личните податоци на Р. Македонија.

Со цел безбедно пренесување на доверливи информации преку интернет, користиме SSL сертификат и најсовремена технологија за енкрипција на податоци.

 

Зошто треба да испратам слики од мојата лична карта?

Сликите од твојата лична карта ни се потребни за идентификација и исполнување на договорните обрски.

 

Како да се откажам од добивање рекламни пораки?

За откажување од рекламни пораки, пиши нѝ на support@credissimo.mk .

 

Дали одговорот ти помогна?

0 од 0 го сметаа ова корисно