Chat with us, powered by LiveChat

Кои се предностите на корисничкиот профил?

Може ли да се промени датум на доспевање на рата?

Да, преку твојот кориснички профил можеш да го промениш датумот на доспевање на ратата доколу:

  • Имаш барем една платена рата по тековниот кредит
  • Ја правиш таа промена за прв пат по тековниот договор
  • Задоцнуваш со уплатата до 30 дена.

 

Како да го променам датумот на доспевање на ратата?  

Датумот на доспевање на рата можеш да го продолжиш за 10 дена напред преку твојот кориснички профил со кликнување на копчето “Промени” во Планот за отплата.

 

Може ли да се продолжи периодот на Credissimo до плата?

Да, преку твојот кориснички профил можеш да го продолжиш периодот за толку дена колку што ти е тековниот период на отплата. Единствениот услов е да го уплатиш потребниот износ за продолжување.

 

Може ли да се види сумата за предвремена отплата во профилот?

Да, преку твојот кориснички профил можеш да ја видиш сумата за предвремена отплата, само за два дена подоцна од денешниот датум. Сумата за предвремена исплата за секој ден е различна и затоа е потребно да се уплати во истиот ден.

Дали одговорот ти помогна?

0 од 0 го сметаа ова корисно